Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone plastry babki ziemniaczanej posypane szczypiorem, podane z pomidorkami paprykowymi.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Plastry babki ziemniaczanej smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. Usmażone plastry wykładamy na talerz, posypujemy pokrojonym szczypiorem i układamy połówki pomidorków. Smacznego!!!