Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone plastry babki ziemniaczanej posypane szczypiorem, podane z pomidorkami paprykowymi.
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 29
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 430
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 29
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 430
Składniki
Plastry babki ziemniaczanej smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. Usmażone plastry wykładamy na talerz, posypujemy pokrojonym szczypiorem i układamy połówki pomidorków. Smacznego!!!