Do góry

Śniadania Przepis na:

Babka ziemniaczana z pieczarkami, boczkiem i cebulą podsmażana.

Babka ziemniaczana z pieczarkami, boczkiem i cebulą podsmażana.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1451 Ocena: 18811

Dodano:

Odsłon: 744

Smażone plastry babki ziemniaczanej posypane szczypiorem, podane z pomidorkami paprykowymi.

Składniki

  • babka ziemniaczana 4 plastry
  • tłuszcz do smażenia
  • szczypior
  • pomidorki paprykowe 2 szt.
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Plastry babki ziemniaczanej smażymy na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiano. Usmażone plastry wykładamy na talerz, posypujemy pokrojonym szczypiorem i układamy połówki pomidorków.

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń