Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny bajgiel z pastą z pieczarek, serem, pomidorem i mixem sałat
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 258
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 940
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1642
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25190
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 258
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 940
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1642
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25190
Składniki
Przygotowanie pasty z pieczarek: 1. Pieczarki oczyść i pokrój w drobną kostkę. 2. Na patelni rozgrzej odrobinę oleju i dodaj pieczarki. Smaż na średnim ogniu do momentu, gdy zaczną się rumienić. 3. Dodaj serek mascarpone i wymieszaj na gładką masę.
Złożenie bajgla: 1. Bajgla przekrój na pół i opiecz w tosterze lub na patelni do uzyskania chrupkości. 2. Na dolnej połówce bajgla rozsmaruj pastę z pieczarek i mascarpone. 3. Na paście ułóż plastry sera, pokrojonego w plastry pomidora oraz liście sałaty. 4. Przykryj drugą połówką bajgla.