Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby smacznie zacząć dzień...
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2036
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 267
Polecam.
Odsłon: 451
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2036
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 267
Polecam.
Odsłon: 451
Składniki
Banana wraz z mlekiem i cynamonem zmiksować, przelać do miski, maczać w tak otrzymanej masie pokrojone kromki chleba. Można smażyć na małym ogniu, używając do tego koniecznie małą ilość oliwy z oliwek lub też rozgrzać piekarnik do 200 stopni Celsjusza, skropić oliwą kromki i wyłożyć na blaszce piec do 20 min do uzyskania złotego koloru. Można podawać wraz z pokrojonymi bananami i jogurtem lub polać czekoladą:)