Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby smacznie zacząć dzień...
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35672
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1196
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5997
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35672
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1196
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5997
        
        
                Składniki
Banana wraz z mlekiem i cynamonem zmiksować, przelać do miski, maczać w tak otrzymanej masie pokrojone kromki chleba. Można smażyć na małym ogniu, używając do tego koniecznie małą ilość oliwy z oliwek lub też rozgrzać piekarnik do 200 stopni Celsjusza, skropić oliwą kromki i wyłożyć na blaszce piec do 20 min do uzyskania złotego koloru. Można podawać wraz z pokrojonymi bananami i jogurtem lub polać czekoladą:)