Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy byłam dzieckiem moja mama często ją robiła, zawsze w piątek do rybki. Uwielbiałam tę pastę i do dziś tak zostało. To nie jest prawdziwa bryndza, ale u nas w domu była i będzie pod taką nazwą. Każdy wie o co chodzi, gdy pada hasło "bryndza" :))
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5807
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1254
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12479
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5248
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5807
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1254
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12479
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5248
Składniki
Ser biały rozetrzeć w misce, dodać cebulę, przyprawy i śmietanę. Składniki wymieszać na jednolitą masę. "Bryndza" gotowa :) W mojej dzisiejszej bryndzy jest jeszcze rzodkiewka, ale to już full wypas :)) Na kanapki nakładać gotową byndzę i rybę. Jeżeli ktoś nie lubi rybki, może na bryndze nałożyć plasterek szynki. Smacznego.