Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy byłam dzieckiem moja mama często ją robiła, zawsze w piątek do rybki. Uwielbiałam tę pastę i do dziś tak zostało. To nie jest prawdziwa bryndza, ale u nas w domu była i będzie pod taką nazwą. Każdy wie o co chodzi, gdy pada hasło "bryndza" :))
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Składniki
Ser biały rozetrzeć w misce, dodać cebulę, przyprawy i śmietanę. Składniki wymieszać na jednolitą masę. "Bryndza" gotowa :) W mojej dzisiejszej bryndzy jest jeszcze rzodkiewka, ale to już full wypas :)) Na kanapki nakładać gotową byndzę i rybę. Jeżeli ktoś nie lubi rybki, może na bryndze nałożyć plasterek szynki. Smacznego.