Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułeczki są tanie i łatwe w przygotowaniu. Chrupiące i ciepłe doskonałe na śniadanie.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3821
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3821
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Drożdże rozpuścić w 1/4 szklance ciepłej wody z cukrem. Odstawić na 10 min w ciepłe miejsce. Potem połączyć ze wszystkimi składnikami.
Dobrze wyrabiać ciasto przez około 10 min.
Z gotowego ciasta formować małe bułeczki. Wychodzi około 12 bułeczek. Bułki ułożyć na papierze do pieczenia.
Wstawić do piekarnika na około pół godziny na 180st. Bułki podczas pieczenia podwajają swoją objętość.