Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można nimi zastąpić tradycyjne pieczywo. Polecane szczególnie diabetykom oraz osobom będącym na diecie .
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4371
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11869
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5583
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4371
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11869
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5583
Składniki
Do miski dajemy wszystkie suche składniki i mieszamy
Jajka roztrzepujemy rózgą, dodajemy suche produkty i wodę z octem. Wszystko mieszamy łyżką do dokładnego połączenia składników. Formujemy bułeczki maczając ręce w wodzie. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawiamy do nagrzanego do 180°pieca na ok 40 min. Po upieczeniu wystudzić na kratce.