Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można nimi zastąpić tradycyjne pieczywo. Polecane szczególnie diabetykom oraz osobom będącym na diecie .
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17406
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1100
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6303
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 587
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17406
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1100
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6303
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 587
Składniki
Do miski dajemy wszystkie suche składniki i mieszamy
Jajka roztrzepujemy rózgą, dodajemy suche produkty i wodę z octem. Wszystko mieszamy łyżką do dokładnego połączenia składników. Formujemy bułeczki maczając ręce w wodzie. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawiamy do nagrzanego do 180°pieca na ok 40 min. Po upieczeniu wystudzić na kratce.