Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można nimi zastąpić tradycyjne pieczywo. Polecane szczególnie diabetykom oraz osobom będącym na diecie .
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 559
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 559
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2010
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Do miski dajemy wszystkie suche składniki i mieszamy
Jajka roztrzepujemy rózgą, dodajemy suche produkty i wodę z octem. Wszystko mieszamy łyżką do dokładnego połączenia składników. Formujemy bułeczki maczając ręce w wodzie. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Wstawiamy do nagrzanego do 180°pieca na ok 40 min. Po upieczeniu wystudzić na kratce.