Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało pracochłonny chleb o wyśmienitym smaku, chrupiącej skórce i miękkim wnętrzu. Do jego przygotowania wystarczą zwykłe drożdże w proszku, a upieczesz go w każdym piekarniku.
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 89
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 177
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 771
Polecam, pychota.
Odsłon: 459
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 262
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 89
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 177
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 771
Polecam, pychota.
Odsłon: 459
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 262
Składniki
Wszystkie sypkie składniki umieszczam w misce i mieszam je ze sobą. Następnie wlewam olej oraz wodę i wyrabiam ciasto, które pozostawiam do wyrośnięcia na około 40-45 minut.
Wyrośnięte ciasto ponownie zagniatam i wkładam do wysmarowanej masłem i oprószonej bułką tartą keksówki. Pozostawiam do wyrośnięcia na około 30 minut. Piekę 35 minut w 200 stopniach C.