Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z przepisów jakich wiele. Ciekawością jest w tym chlebie przewaga mąki krupczatki. Ot taki przepis.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 900
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2776
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3312
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 900
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2776
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3312
Składniki
Wymieszać składniki, zalać ciepłą wodą, odstawić do wyrośnięcia na 20 min.
Wyrobić ponownie, po prostu mocno rozmieszać ( nadal ciasto będzie luźne) Przełożyć do natłuszczonych foremek keksowych.
Odstawić do wyrośnięcia na 20 min.
Piec około godz. w temp. 230 stopni. Po upieczeniu nie wyjmować jeszcze z piekarnika. ciasta jeszcze się piecze w środku.