Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z przepisów jakich wiele. Ciekawością jest w tym chlebie przewaga mąki krupczatki. Ot taki przepis.
Przepis na lekką, zdrową i aromatyczną zupę z zielonych warzyw, którą przygot...
Odsłon: 1332
Proponuję zamknąć trochę słońca w słoiki na zimę, a w nich marchewkę połączon...
Odsłon: 346
Przepis na lekką, zdrową i aromatyczną zupę z zielonych warzyw, którą przygot...
Odsłon: 1332
Proponuję zamknąć trochę słońca w słoiki na zimę, a w nich marchewkę połączon...
Odsłon: 346
Składniki
Wymieszać składniki, zalać ciepłą wodą, odstawić do wyrośnięcia na 20 min.
Wyrobić ponownie, po prostu mocno rozmieszać ( nadal ciasto będzie luźne) Przełożyć do natłuszczonych foremek keksowych.
Odstawić do wyrośnięcia na 20 min.
Piec około godz. w temp. 230 stopni. Po upieczeniu nie wyjmować jeszcze z piekarnika. ciasta jeszcze się piecze w środku.