Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy chlebek na dobre śniadanie.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1636
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 866
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1636
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 866
Składniki
Wykonanie: Wymieszać obie mąki, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Do drugiej miski wlać mleko, maślankę, olej i wbić jajka.
Wymieszać wszystkie składniki, dodać mąki i utrzeć mikserem. .
Następnie wsypać pokruszone orzechy, kukurydzę i ponownie wymieszać.
Przelać do przygotowanej formy keksowej. Piec w temperaturze 180 stopni przez 40 minut. Po upieczeniu kroić na kromki