Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułki które można jeść zarówno na śniadanie jak i na kolację, zawsze smakują wybornie.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 220
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104550
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 345
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9067
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 220
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104550
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 345
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9067
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Ser trzemy na tarce o drobnych oczkach, łososia kroimy na małe kawałki. Cebulę kroimy w kostkę, szczypiorek z cebulką siekamy. Wszystko wkładamy do miski, dodajemy musztardę i majonez. Przyprawiamy pieprzem i dokładnie mieszamy. Bułki rozcinamy z boku, nakładamy w środek przygotowaną masę i wkładamy do nagrzanego piekarnika do 160 stopni, pieczemy ok. 15 minut do zrumienienia.