Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne śniadanie:)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2684
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20197
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 808
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2684
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20197
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 808
Składniki
Parówki obieramy z foli i przecinamy po długości tak 3/4 tak aby całej nie przeciąć, następnie wyginamy ją tak aby powstało serce i podsmażamy na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju bądź oliwy. W środek parówki rozbijamy jajko, doprawiamy solą i pieprzem i sypiemy pokrojony drobno szczypiorek i smażymy aż się zetnie. Następnie kromki chleba np. zwykłego lub tostowego nacieramy czosnkiem ja użyłam oliwy czosnkowej i posypujemy przyprawą do Bruschetty i opiekamy na gorącej patelni bez tłuszczu z obydwu stron. Gdy tosty są gotowe przekładamy na talerz a na to kładziemy parówkę z jajkiem. Podajemy ciepłe.