Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne śniadanie:)
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 384
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 384
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Parówki obieramy z foli i przecinamy po długości tak 3/4 tak aby całej nie przeciąć, następnie wyginamy ją tak aby powstało serce i podsmażamy na rozgrzanej patelni z odrobiną oleju bądź oliwy. W środek parówki rozbijamy jajko, doprawiamy solą i pieprzem i sypiemy pokrojony drobno szczypiorek i smażymy aż się zetnie. Następnie kromki chleba np. zwykłego lub tostowego nacieramy czosnkiem ja użyłam oliwy czosnkowej i posypujemy przyprawą do Bruschetty i opiekamy na gorącej patelni bez tłuszczu z obydwu stron. Gdy tosty są gotowe przekładamy na talerz a na to kładziemy parówkę z jajkiem. Podajemy ciepłe.