Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, szybki, zdrowy deser bogaty w białko, wapń, witaminy i błonnik – a do tego smakuje jak najprawdziwszy sernik Można go potraktować jako deser albo jako danie samo w sobie. Palce lizać!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 468
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 802
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 468
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 802
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
Proporcje twarogu i pszenicy można zmieniać według upodobań. Twaróg rozdrabniamy łyżką i mieszamy dokładnie z pszenicą i dodatkami.
Podajemy z listkiem melisy albo mięty. Szczególnie dobrze smakuje na wiosenne drugie śniadanie. Smacznego!