Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do jej wykonania niezbędne są tylko 2 składniki ugotowane na twardo jajka i prawdziwe masło. Z racji tego, że skład jest bardzo prosty jajka i masło muszą być jak najlepszej jakości, żeby pasta zachwycała smakiem. Z tego powodu użyłam jajek od szczęśliwych kur i prawdziwego masła zrobionego z wiejskiej śmietany.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 826
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 663
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5642
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 580
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4809
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1024
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 826
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 663
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5642
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 580
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4809
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1024
Składniki
Jeszcze ciepłe jajka ucieramy widelcem z masłem w temperaturze pokojowej. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pasta tak na prawdę jest już gotowa. Najlepiej smakuje podana na świeżej bagietce. Taką pastę można wzbogacić dodając posiekaną drobno paprykę, wędlinę lub zieleninę.