Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do jej wykonania niezbędne są tylko 2 składniki ugotowane na twardo jajka i prawdziwe masło. Z racji tego, że skład jest bardzo prosty jajka i masło muszą być jak najlepszej jakości, żeby pasta zachwycała smakiem. Z tego powodu użyłam jajek od szczęśliwych kur i prawdziwego masła zrobionego z wiejskiej śmietany.
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1775
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7397
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2900
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1775
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7397
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2900
Składniki
Jeszcze ciepłe jajka ucieramy widelcem z masłem w temperaturze pokojowej. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pasta tak na prawdę jest już gotowa. Najlepiej smakuje podana na świeżej bagietce. Taką pastę można wzbogacić dodając posiekaną drobno paprykę, wędlinę lub zieleninę.