Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do jej wykonania niezbędne są tylko 2 składniki ugotowane na twardo jajka i prawdziwe masło. Z racji tego, że skład jest bardzo prosty jajka i masło muszą być jak najlepszej jakości, żeby pasta zachwycała smakiem. Z tego powodu użyłam jajek od szczęśliwych kur i prawdziwego masła zrobionego z wiejskiej śmietany.
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231681
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4924
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36173
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1373
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231681
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4924
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36173
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1373
        
        
                Składniki
Jeszcze ciepłe jajka ucieramy widelcem z masłem w temperaturze pokojowej. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pasta tak na prawdę jest już gotowa. Najlepiej smakuje podana na świeżej bagietce. Taką pastę można wzbogacić dodając posiekaną drobno paprykę, wędlinę lub zieleninę.