Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Walentynkowe, romantyczne śniadanie :-)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5666
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5666
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić. Ściąć górę jajka i spód tak, aby jajko nie przewracało się. Z pomidora odciąć dość gruby bok , który będzie służył jako podstawka filiżanki, następnie ściąć z tego boku pomidora okrągłą górę, tak ,aby można było postawić na nim jajko. W białko jajka włożyć serduszko, a z boku zrobić nacięcie i wsunąć precelka jako ucho filiżanki. Całą filiżankę postawić na plasterku żółtego sera, przyozdobić serduszkiem i precelkami. SMACZNEGO!