Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Walentynkowe, romantyczne śniadanie :-)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13982
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1613
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15773
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6394
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13982
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1613
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15773
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6394
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić. Ściąć górę jajka i spód tak, aby jajko nie przewracało się. Z pomidora odciąć dość gruby bok , który będzie służył jako podstawka filiżanki, następnie ściąć z tego boku pomidora okrągłą górę, tak ,aby można było postawić na nim jajko. W białko jajka włożyć serduszko, a z boku zrobić nacięcie i wsunąć precelka jako ucho filiżanki. Całą filiżankę postawić na plasterku żółtego sera, przyozdobić serduszkiem i precelkami. SMACZNEGO!