Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Walentynkowe, romantyczne śniadanie :-)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 84
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1358
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2851
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 84
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1358
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2851
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić. Ściąć górę jajka i spód tak, aby jajko nie przewracało się. Z pomidora odciąć dość gruby bok , który będzie służył jako podstawka filiżanki, następnie ściąć z tego boku pomidora okrągłą górę, tak ,aby można było postawić na nim jajko. W białko jajka włożyć serduszko, a z boku zrobić nacięcie i wsunąć precelka jako ucho filiżanki. Całą filiżankę postawić na plasterku żółtego sera, przyozdobić serduszkiem i precelkami. SMACZNEGO!