Śniadania Przepis na:
Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 117
Dodano: 15.09.2017
Odsłon: 1958
3-4 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Ziemniaki i cukinię tarkujemy na grubych oczkach. Odlewamy wodę. Dodajemy mąkę pszenną i ziemniaczaną, doprawiamy.
Rozgrzewamy gofrownicę, smarujemy olejem i nakładamy po 2 łyżki masy. Pieczemy na złoto.
Są pyszne zarówno same, jak i z łyżką jogurtu naturalnymi i świeżymi ziołami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

Nevermore 18 września 2017Zgłoś do usunięcia
zgadnie za zapowiedzią sprzed paru dni.Było trochę zabawy z gęstością masy i myślałem, że tak jak Tobie nie wejdzie za pierwszym razem ;)ale ...
Udało i to było pyszne. Teraz już wiadomo, jak to robić w przyszłości, a że będziemy robić, to jest więcej niż pewne :) Odpowiedzi: 3 ▼
0 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 16 września 2017Zgłoś do usunięcia
Ciekawy przepis, a że "towaru" z opisu ci u nas dostatek, to na pewno to wypróbujemy :) Odpowiedzi: 2 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz