Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W miesiącach zimowych też możemy zajadać się pysznymi grillowanymi potrawami. Dzięki Smakerowi i Ambition oraz nagrodzie jaką dostałam,,mogliśmy dzisiaj zajadać się tymi pysznościami ,kroić też było czym,noże świetne:) Widzę,że patelnia zdała egzamin i polecam Wam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8311
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1208
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10045
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4597
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 636
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8311
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1208
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10045
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4597
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 636
Składniki
Kiełbasę ponacinać. Bakłażana pokroić w plasterki i nasolić na 1/2 godz.by puścił sok i wyszła goryczka. Cebulę pokroić w grubsze plastry jak i paprykę oraz cukinię. Pomidorki przekroić na pół. Kapelusze pieczarek posolić. Patelnię rozgrzać ,położyć ponacinaną kiełbasę,boczek i warzywa. Grillować do miękkości i zrumienienia warzyw,boczku i kiełbaski.
Smacznego życzę!