Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W miesiącach zimowych też możemy zajadać się pysznymi grillowanymi potrawami. Dzięki Smakerowi i Ambition oraz nagrodzie jaką dostałam,,mogliśmy dzisiaj zajadać się tymi pysznościami ,kroić też było czym,noże świetne:) Widzę,że patelnia zdała egzamin i polecam Wam:)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 654
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1384
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458420
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1654
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 654
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1384
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458420
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1654
Składniki
Kiełbasę ponacinać. Bakłażana pokroić w plasterki i nasolić na 1/2 godz.by puścił sok i wyszła goryczka. Cebulę pokroić w grubsze plastry jak i paprykę oraz cukinię. Pomidorki przekroić na pół. Kapelusze pieczarek posolić. Patelnię rozgrzać ,położyć ponacinaną kiełbasę,boczek i warzywa. Grillować do miękkości i zrumienienia warzyw,boczku i kiełbaski.
Smacznego życzę!