Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W miesiącach zimowych też możemy zajadać się pysznymi grillowanymi potrawami. Dzięki Smakerowi i Ambition oraz nagrodzie jaką dostałam,,mogliśmy dzisiaj zajadać się tymi pysznościami ,kroić też było czym,noże świetne:) Widzę,że patelnia zdała egzamin i polecam Wam:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2143
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 924
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2143
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Kiełbasę ponacinać. Bakłażana pokroić w plasterki i nasolić na 1/2 godz.by puścił sok i wyszła goryczka. Cebulę pokroić w grubsze plastry jak i paprykę oraz cukinię. Pomidorki przekroić na pół. Kapelusze pieczarek posolić. Patelnię rozgrzać ,położyć ponacinaną kiełbasę,boczek i warzywa. Grillować do miękkości i zrumienienia warzyw,boczku i kiełbaski.
Smacznego życzę!