Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W miesiącach zimowych też możemy zajadać się pysznymi grillowanymi potrawami. Dzięki Smakerowi i Ambition oraz nagrodzie jaką dostałam,,mogliśmy dzisiaj zajadać się tymi pysznościami ,kroić też było czym,noże świetne:) Widzę,że patelnia zdała egzamin i polecam Wam:)
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 37
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 444
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 37
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 444
Składniki
Kiełbasę ponacinać. Bakłażana pokroić w plasterki i nasolić na 1/2 godz.by puścił sok i wyszła goryczka. Cebulę pokroić w grubsze plastry jak i paprykę oraz cukinię. Pomidorki przekroić na pół. Kapelusze pieczarek posolić. Patelnię rozgrzać ,położyć ponacinaną kiełbasę,boczek i warzywa. Grillować do miękkości i zrumienienia warzyw,boczku i kiełbaski.
Smacznego życzę!