Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brak pomysłu na śniadanie? Proponuję jajecznicę w nowej odsłonie - na chrupiących grzankach zyskała nowego życia:).
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8436
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 517
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8436
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 517
Składniki
Bułki przekrawamy na pół, grillujemy w tosterze lub na grillu elektrycznym.
Na patelni rozpuszczamy masło, wbijamy jajka, mieszamy, solimy, smażymy aż się zetną.
Jajecznicę wykładamy na grzanki, na wierzch układamy kiełki, plastry pomidora, posiekany szczypiorek. Całość posypujemy grubo mielonym pieprzem.