Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące grzanki, rozpływające się masło, słodki syrop klonowy i tymianek. Pysznie, prawda?
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1166
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13631
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1166
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13631
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Kromki chleba przekroić na połówki (tak, aby otrzymać sześć "części"). Włożyć do piekarnika i piec przez około 15 minut, aż delikatnie się zarumienią. Gotowe grzanki wyjąć, każdą posmarować masłem, posypać solą. Ułożyć na talerzu, polać syropem klonowym, posypać tymiankiem.