Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące grzanki, rozpływające się masło, słodki syrop klonowy i tymianek. Pysznie, prawda?
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 905
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Kromki chleba przekroić na połówki (tak, aby otrzymać sześć "części"). Włożyć do piekarnika i piec przez około 15 minut, aż delikatnie się zarumienią. Gotowe grzanki wyjąć, każdą posmarować masłem, posypać solą. Ułożyć na talerzu, polać syropem klonowym, posypać tymiankiem.