Do góry

Śniadania Przepis na:

Jaglanka z bananem i cynamonem

Jaglanka z bananem i cynamonem

Autor:

Przepisów i artykułów: 277 Ocena: 13809

Dodano:

Odsłon: 2363

Jaglanka z bananem i cynamonem
Reklama
Reklama
Jaglanka z bananem i cynamonem

Przygotowanie

  1. Kaszę wypłukać na sicie pod wodą a następnie przelać wrzątkiem.

    Mleko z wodą zagotować wsypać kaszę oraz szczyptę soli i gotować przez ok. 10 minut.

    Następnie wyłączyć i zostawić pod przykryciem jeszcze przez ok. 5 minut.

    Dodać pół banana pokrojonego w półplasterki, cukier oraz odrobinę cynamonu.

    Przełożyć do miseczki. Na wierzch ułożyć drugą połową banana, orzechami i na koniec posypać cynamonem.

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń