Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurze jajka usmażone na plasterkach kiełbasy (palcówki), cebuli, ostrych papryczek i pomidorkach koktajlowych.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Pokrojoną w plasterki kiełbasę smażymy na patelni na małym ogniu, tak żeby z niej wytopił się tłuszcz. Dodajemy do smażącej się kiełbasy pokrojone w plasterki ostre papryczki, pokrojoną w kostkę cebulę i przekrojone na połówki koktajlowe pomidorki. Wszystkie składniki smażymy do ich odpowiedniej miękkości, taką jak lubimy. Do smażących się składników wbijamy jajka i jedno staramy się wmieszać w warzywa z kiełbasą a drugie jajko staramy się pozostawić z całym żółtkiem. Całość możemy doprawić solą i pieprzem ziołowym do smaku. Gotowe danie podajemy z domowym chlebkiem. Smacznego !!!