Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos chrzanowy do sałatki i wędlin. Tradycyjny dodatek świąteczny z południa kraju.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 623
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 623
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Składniki
Jaja ugotowałam na twardo- 8 minut od zagotowania. Posiekałam je nożem- można też zetrzeć na tarce na grubym oczku, ale postanowiłam trzymać się tradycji. Dodałam chrzan- ma być dosyć ostre, majonez i śmietanę. Doprawiłam jeszcze do smaku solą. Gotowe!
Jak spróbowałam pierwszy raz tego sosu to byłam zachwycona! Smacznego :)