Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 54
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 307
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2652
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1676
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14512
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 54
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 307
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2652
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1676
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14512
Składniki
Ugotowałam jaja na twardo- 8 minut od zagotowania się wody. Schłodzone obrałam przekroiłam wzdłuż i wyjęłam żółtka. Żółtka roztarłam z majonezem. Dodałam szczypiorek, pieprz i czarną ikrę. Nałożyłam w zagłębienia jaj i udekorowałam.
Smacznego :)