Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
Składniki
Ugotowałam jaja na twardo- 8 minut od zagotowania się wody. Schłodzone obrałam przekroiłam wzdłuż i wyjęłam żółtka. Żółtka roztarłam z majonezem. Dodałam szczypiorek, pieprz i czarną ikrę. Nałożyłam w zagłębienia jaj i udekorowałam.
Smacznego :)