Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2571
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 512
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2571
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 512
Składniki
Na patelni rozpuścić masełko. Wlać rozbełtane jajka. Mieszać. Jak jajka zaczynają się ścinać dodać łyżkę śmietany. Jeszcze pomieszać. Oprószyć pieprzem świeżo mielonym, solą i dodać pokrojony szczypiorek. Pomieszać. Można zajadać. Smacznego.