Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8191
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 423
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8191
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 423
Składniki
Na patelni rozpuścić masełko. Wlać rozbełtane jajka. Mieszać. Jak jajka zaczynają się ścinać dodać łyżkę śmietany. Jeszcze pomieszać. Oprószyć pieprzem świeżo mielonym, solą i dodać pokrojony szczypiorek. Pomieszać. Można zajadać. Smacznego.