Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne i pożywne śniadanie. Do przygotowania używam boczku wędzonego domowego (zapraszam do mojego przepisu „Boczek wędzony (peklowany na sucho)”). Boczek ten bardzo ładnie się wytapia z tłuszczu, dlatego nie trzeba podkładać żadnego innego. Najlepsze są jajka wiejskie. Boczek jest słony więc potrawy nie solę.
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 132
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 205
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9220
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 132
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 205
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9220
Składniki
1. Boczek kroję w kostkę i rozrzucam na patelni. 2. Smażę na małym ogniu by się wytopił. 3. Obracam każdy kawałek i wbijam delikatnie jaja 4. Sypię pieprz. Dodaję posiekany szczypiorek. Nakrywam pokrywką i zwiększam ogień. 5. Smażę kilka minut.