Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczne i pożywne śniadanie. Do przygotowania używam boczku wędzonego domowego (zapraszam do mojego przepisu „Boczek wędzony (peklowany na sucho)”). Boczek ten bardzo ładnie się wytapia z tłuszczu, dlatego nie trzeba podkładać żadnego innego. Najlepsze są jajka wiejskie. Boczek jest słony więc potrawy nie solę.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 271
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 161
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27979
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 271
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 161
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27979
Składniki
1. Boczek kroję w kostkę i rozrzucam na patelni. 2. Smażę na małym ogniu by się wytopił. 3. Obracam każdy kawałek i wbijam delikatnie jaja 4. Sypię pieprz. Dodaję posiekany szczypiorek. Nakrywam pokrywką i zwiększam ogień. 5. Smażę kilka minut.