Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica z jajek od kur gosodarskich, takich co po wolności chodzą :) Polecam.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 203
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 334
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 203
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 334
Składniki
Potrzebować będziemy 4 jajka, pokrojony pomidor i połowę cebuli pokrojonej w półplastry.
Rozgrzewamy patelnię z tłuszczem i wkładamy na nią pokrojone w kostkę plasterki boczku i cebulę. Smażymy do zeszklenia się cebuli.
Dodajemy pokrojonego w kostkę pomidora. Smażymy aż pomidor zmięknie i wypuści sok.
Doprawiamy do smaku i wbijamy jajka.
Mieszamy, posypujemy koprem.
Gdy jajecznica usmaży się, wykładamy na talerze i konsumujemy. Smacznego !!!