Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica z jajek od kur gosodarskich, takich co po wolności chodzą :) Polecam.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 105
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31261
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 408
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 105
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31261
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 408
Składniki
Potrzebować będziemy 4 jajka, pokrojony pomidor i połowę cebuli pokrojonej w półplastry.
Rozgrzewamy patelnię z tłuszczem i wkładamy na nią pokrojone w kostkę plasterki boczku i cebulę. Smażymy do zeszklenia się cebuli.
Dodajemy pokrojonego w kostkę pomidora. Smażymy aż pomidor zmięknie i wypuści sok.
Doprawiamy do smaku i wbijamy jajka.
Mieszamy, posypujemy koprem.
Gdy jajecznica usmaży się, wykładamy na talerze i konsumujemy. Smacznego !!!