Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica usmażona na półgęsku parzonym z dodatkiem cebuli ostrych papryczek jalapeno i papryk słodkich.
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 1798
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1144
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 151
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 1798
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1144
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 151
Składniki
Plasterki półgęska kroimy w drobną kostkę, cebule w pół plastry a papryki w paski, wszystkie składniki smażymy na patelni z małą ilością tłuszczu do ładnego zeszklenia cebuli i zarumienienia kawałków półgęska.
Smażących się składników nie solimy, gdyż w półgęsku jest wystarczająca ilość soli. Do całości wbijamy jajko i mieszamy wszystkie składniki. Usmażoną jajecznicę podajemy na gorąco z domowym pieczywem.
Smacznego !!!