Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte śniadanie,które doda energii na cały dzień.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4725
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12832
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5733
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7238
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4725
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12832
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5733
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7238
Składniki
Usmażyć jajecznicę na boczku. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Liście sałaty opłukać, pomidory pokroić w półtalarki, cebulę w półpiórka. Sos winegret: ocet wymieszać z solą, dodać oliwę i doprawić pieprzem. Ułożyć surówkę na talerzu i polać sosem winegret. Na wierzch położyć jajecznicę i udekorować listkiem bazylii