Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne , smaczne i łatwe danie.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34989
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18661
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34989
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18661
Składniki
Jajka zbijamy do szklanki i mieszamy. śmietanę wlewamy na patelnię i lekko podgrzewamy. Następnie na patelnię wlewamy jajka i mieszamy ze śmietaną. Podgrzewamy do osiągnięcia stałej masy i w zależności od tego czy lubimy bardziej gęste czy mniej podgrzewamy. Gotową jajecznicę wykładamy na talerz. Bardzo dobrze smakuje ze świeżą bułką z masłem.