Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne , smaczne i łatwe danie.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1066
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1066
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Składniki
Jajka zbijamy do szklanki i mieszamy. śmietanę wlewamy na patelnię i lekko podgrzewamy. Następnie na patelnię wlewamy jajka i mieszamy ze śmietaną. Podgrzewamy do osiągnięcia stałej masy i w zależności od tego czy lubimy bardziej gęste czy mniej podgrzewamy. Gotową jajecznicę wykładamy na talerz. Bardzo dobrze smakuje ze świeżą bułką z masłem.