Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne , smaczne i łatwe danie.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 658
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 100
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1219
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 658
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 100
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1219
Składniki
Jajka zbijamy do szklanki i mieszamy. śmietanę wlewamy na patelnię i lekko podgrzewamy. Następnie na patelnię wlewamy jajka i mieszamy ze śmietaną. Podgrzewamy do osiągnięcia stałej masy i w zależności od tego czy lubimy bardziej gęste czy mniej podgrzewamy. Gotową jajecznicę wykładamy na talerz. Bardzo dobrze smakuje ze świeżą bułką z masłem.