Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna jajecznica.
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 951
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 76
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 450
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 151
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 951
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 76
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 450
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 151
Składniki
Zaczynamy od boczku - można go trochę podgotować, albo wykorzystać podwójnie i najpierw zrobić na nim wywar do zupy, a później wyjąć, pokroić w paski i smażyć na patelni. Kiedy będzie tak w 60 % wysmażony, dorzucamy cebulę pokrojoną w okrągłe plasterki. Następnie dodajemy 2-3 jajka, oliwki i kawałki pomidora - robimy to szybko i od razu zaczynamy energicznie mieszać całość przez 2-4 minuty. Smacznego :)