Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna jajecznica.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 123
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2673
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 267
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2623
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 123
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2673
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 267
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2623
Składniki
Zaczynamy od boczku - można go trochę podgotować, albo wykorzystać podwójnie i najpierw zrobić na nim wywar do zupy, a później wyjąć, pokroić w paski i smażyć na patelni. Kiedy będzie tak w 60 % wysmażony, dorzucamy cebulę pokrojoną w okrągłe plasterki. Następnie dodajemy 2-3 jajka, oliwki i kawałki pomidora - robimy to szybko i od razu zaczynamy energicznie mieszać całość przez 2-4 minuty. Smacznego :)