Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na smaczne i pożywne śniadanie.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19356
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232201
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19356
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232201
Składniki
Świeże jajka wybić do kubka i dokładnie roztrzepać ze śmietaną. Ogórek obrać, pokroić w drobną kostkę, obrany czosnek posiekać. Ogórek i czosnek obsmażyć na maśle, wlać jajka, smażyć powoli mieszając. Doprawić solą i odrobiną pieprzu. Jajecznicę przekładamy na talerz i posypujemy jeszcze pieprzem. Możemy dodać jabłuszko kaparowe.