Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na smaczne i pożywne śniadanie.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 361
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 61
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 361
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 61
Składniki
Świeże jajka wybić do kubka i dokładnie roztrzepać ze śmietaną. Ogórek obrać, pokroić w drobną kostkę, obrany czosnek posiekać. Ogórek i czosnek obsmażyć na maśle, wlać jajka, smażyć powoli mieszając. Doprawić solą i odrobiną pieprzu. Jajecznicę przekładamy na talerz i posypujemy jeszcze pieprzem. Możemy dodać jabłuszko kaparowe.