Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienna jajecznica o smaku i zapachu dojrzałej, słodkiej papryki.
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 77
Smaki Grecji!
Odsłon: 118
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 2171
Propozycja na smaczny ryż do potraw chińskich i nie tylko. Szybko i smacznie,...
Odsłon: 77
Smaki Grecji!
Odsłon: 118
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 2171
Składniki
Paprykę umyć, wyciąć gniazdo nasienne i pokroić na małe kawałki.
Smażyć na dwóch łyżkach oleju lub na łyżce masła, aż do przyrumienienia papryki. Często mieszać, aby się nie przypaliła, gdyż wtedy będzie gorzka.
Następnie do papryki wbić jajka, dodać sól i pieprz do smaku i mieszać do ścięcia jajecznicy.