Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienna jajecznica o smaku i zapachu dojrzałej, słodkiej papryki.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36053
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 180
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 316
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 385
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36053
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 180
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 316
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 385
Składniki
Paprykę umyć, wyciąć gniazdo nasienne i pokroić na małe kawałki.
Smażyć na dwóch łyżkach oleju lub na łyżce masła, aż do przyrumienienia papryki. Często mieszać, aby się nie przypaliła, gdyż wtedy będzie gorzka.
Następnie do papryki wbić jajka, dodać sól i pieprz do smaku i mieszać do ścięcia jajecznicy.