Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienna jajecznica o smaku i zapachu dojrzałej, słodkiej papryki.
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 461
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 102
Takie łódeczki ziemniaczane przygotowałam do kotletów z karczku. Tak przygoto...
Odsłon: 125
Smaki lata w słoikach.
Odsłon: 196
Waniliowy serek homogenizowany możesz samolubnie zjeść na podwieczorek lub wy...
Odsłon: 2255
Gulasz ugotowany z łopatki wieprzowej podany z ugotowanymi ziemniakami i mary...
Odsłon: 461
Jej kremowość pesto z makaronem.
Odsłon: 102
Takie łódeczki ziemniaczane przygotowałam do kotletów z karczku. Tak przygoto...
Odsłon: 125
Smaki lata w słoikach.
Odsłon: 196
Waniliowy serek homogenizowany możesz samolubnie zjeść na podwieczorek lub wy...
Odsłon: 2255
Składniki
Paprykę umyć, wyciąć gniazdo nasienne i pokroić na małe kawałki.
Smażyć na dwóch łyżkach oleju lub na łyżce masła, aż do przyrumienienia papryki. Często mieszać, aby się nie przypaliła, gdyż wtedy będzie gorzka.
Następnie do papryki wbić jajka, dodać sól i pieprz do smaku i mieszać do ścięcia jajecznicy.