Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica to bardzo popularna potrawa serwowana najczęściej na śniadanie, jest szybka w przygotowaniu i pożywna, w tej wersji smakuje doskonale a dodatek sera czyni ją bardziej sycącą.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 80
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 60
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 80
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 60
Składniki
Cebule obierz i pokrój w paski podsmaż na maśle.Szczypiorek pokrój , ser zetrzyj na tarce. Jajka roztrzep dodaj ser, szczypiorek, śmietanę, dopraw solą i pieprzem, smaż na małym ogniu do uzyskania ulubionej konsystencji.
Jajecznica najlepiej smakuje ciepła ze świeżym pieczywem posmarowanym masłem lub tostami , oraz z dodatkiem warzyw papryki czy pomidora.
Wierz możesz posypać obficie szczypiorkiem.