Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli absolutnie najlepsze wiosenne śniadanie na świecie ;-)
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 118
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 54
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 102
Świetna do grilla lub do pracy
Odsłon: 118
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 54
To przepis na wyjątkowe krokiety wiosenne. Wystarczą ci ugotowane placki i fa...
Odsłon: 102
Składniki
cebulę obieramy i drobno siekamy, szparagi myjemy, osuszamy i odłamujemy stwardniałe części, a potem kroimy w ok. 2 cm kawałki, zostawiając w całości główki
na patelni rozgrzewamy masło, szklimy cebulę, dodajemy szparagi i smażymy ok 7-10 minut, aż zmiękną, dodajemy chili, a na końcu wyjmujemy klika główek do dekoracji
jajka wbijamy do miseczki, solimy i ubijamy widelcem na gładką masę, wlewamy na szparagi i smażymy na małym ogniu, często mieszając, aż się zetną do ulubionej gęstości, no i gotowe, smacznego ;-)