Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli absolutnie najlepsze wiosenne śniadanie na świecie ;-)
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9252
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2870
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1201
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 239
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9252
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2870
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1201
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 239
Składniki
cebulę obieramy i drobno siekamy, szparagi myjemy, osuszamy i odłamujemy stwardniałe części, a potem kroimy w ok. 2 cm kawałki, zostawiając w całości główki
na patelni rozgrzewamy masło, szklimy cebulę, dodajemy szparagi i smażymy ok 7-10 minut, aż zmiękną, dodajemy chili, a na końcu wyjmujemy klika główek do dekoracji
jajka wbijamy do miseczki, solimy i ubijamy widelcem na gładką masę, wlewamy na szparagi i smażymy na małym ogniu, często mieszając, aż się zetną do ulubionej gęstości, no i gotowe, smacznego ;-)