Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli absolutnie najlepsze wiosenne śniadanie na świecie ;-)
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 70
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 509
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7105
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 70
Biszkopt nie opada po upieczeniu i jest nieco wilgotniejszy od tradycyjnego....
Odsłon: 509
Na karnawałowe spotkanie z rodziną lub przyjaciółmi proponuję przepis na pącz...
Odsłon: 7105
Składniki
cebulę obieramy i drobno siekamy, szparagi myjemy, osuszamy i odłamujemy stwardniałe części, a potem kroimy w ok. 2 cm kawałki, zostawiając w całości główki
na patelni rozgrzewamy masło, szklimy cebulę, dodajemy szparagi i smażymy ok 7-10 minut, aż zmiękną, dodajemy chili, a na końcu wyjmujemy klika główek do dekoracji
jajka wbijamy do miseczki, solimy i ubijamy widelcem na gładką masę, wlewamy na szparagi i smażymy na małym ogniu, często mieszając, aż się zetną do ulubionej gęstości, no i gotowe, smacznego ;-)