Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka ale treściwa przekąska,śniadanie albo główny posiłek...:-) wersja wzbogacona kurkumą i czosnkiem
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1315
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 253
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 44
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 40
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1315
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 253
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 44
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 40
Składniki
boczek prażymy na sklarowanym maśle,przekładamy na papierowy ręcznik,odsączamy na drugiej patelni również ma maśle sklarowanym szklimy ząbki czosnku i dodajemy kurkumę chwilę smażymy ,zdejmujemy czosnek i na takim podkładzie smażymy jajka do konsystencji bardzo dobrze ściętej,solimy,dodajemy pieprz i chilli bułeczki skropione oliwą z ułożonymi plastrami mozzarelli zapiekamy krótko w piekarniku do rozpuszczenia sera podajemy wszystko razem posypane zieloną pietruszką Smacznego ;-)