Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka ale treściwa przekąska,śniadanie albo główny posiłek...:-) wersja wzbogacona kurkumą i czosnkiem
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7914
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1202
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13690
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7914
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1202
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13690
Składniki
boczek prażymy na sklarowanym maśle,przekładamy na papierowy ręcznik,odsączamy na drugiej patelni również ma maśle sklarowanym szklimy ząbki czosnku i dodajemy kurkumę chwilę smażymy ,zdejmujemy czosnek i na takim podkładzie smażymy jajka do konsystencji bardzo dobrze ściętej,solimy,dodajemy pieprz i chilli bułeczki skropione oliwą z ułożonymi plastrami mozzarelli zapiekamy krótko w piekarniku do rozpuszczenia sera podajemy wszystko razem posypane zieloną pietruszką Smacznego ;-)