Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć jajek. Podaję więc przepis na moje ulubione jajka faszerowane kiełbasą. Banalnie proste i szybkie danie. Taki farsz można również wykorzystać jako pastę do pieczywa.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 95
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9221
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4839
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 35
Dziś do pracy.
Odsłon: 640
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 95
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9221
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4839
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 35
Dziś do pracy.
Odsłon: 640
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i przekrawamy na pól, wyjmujemy żółtka. Żółtka z 4 jajek i jedno całe jajko drobno siekamy lub rozcieramy. Kiełbasę obieramy ze skórki i kroimy w drobną kosteczkę. Kiełbasę mieszamy z rozdrobnionymi żółtkami, solimy i dodajemy pieprzu. Dodajemy szczypiorek i majonez. Mieszamy. Powstałą pastą napełniamy połówki jajek, posypujemy zieleniną. Podajemy z pieczywem.