Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć jajek. Podaję więc przepis na moje ulubione jajka faszerowane kiełbasą. Banalnie proste i szybkie danie. Taki farsz można również wykorzystać jako pastę do pieczywa.
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 110
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1099
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 110
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i przekrawamy na pól, wyjmujemy żółtka. Żółtka z 4 jajek i jedno całe jajko drobno siekamy lub rozcieramy. Kiełbasę obieramy ze skórki i kroimy w drobną kosteczkę. Kiełbasę mieszamy z rozdrobnionymi żółtkami, solimy i dodajemy pieprzu. Dodajemy szczypiorek i majonez. Mieszamy. Powstałą pastą napełniamy połówki jajek, posypujemy zieleniną. Podajemy z pieczywem.