Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane jajeczka będą smaczną ozdobą stołu.
worek cukierniczy, tylka do róż
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 441
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 101
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 28
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 441
Tym razem zapraszam na pyszny boczek rolowany, roladę z boczku. Jest pyszna,...
Odsłon: 101
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 28
Składniki
Jajka kroimy na pół. Majonez lub serek topiony przekładamy do worka cukierniczego z tylką do róż. Na połówkach jajek formujemy różyczki. Jajka proponuję ułożyć na małych paterach, przełożyć plasterkami rzodkiewki, listkami rukoli, szczypiorkiem i gałązkami koperku wtedy będą wyglądać na stole jak bukieciki. Dodatkowo można bukieciki posypać papryką w proszku.