Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane jajeczka będą smaczną ozdobą stołu.
worek cukierniczy, tylka do róż
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6329
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Składniki
Jajka kroimy na pół. Majonez lub serek topiony przekładamy do worka cukierniczego z tylką do róż. Na połówkach jajek formujemy różyczki. Jajka proponuję ułożyć na małych paterach, przełożyć plasterkami rzodkiewki, listkami rukoli, szczypiorkiem i gałązkami koperku wtedy będą wyglądać na stole jak bukieciki. Dodatkowo można bukieciki posypać papryką w proszku.