Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa dla zwykłego dania. Można podawać jako samodzielne danie jak również z przeróżnymi dodatkami.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11032
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6326
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13294
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5058
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11032
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6326
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13294
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5058
Składniki
Na rozgrzaną patelnię z niewielką ilością oleju wbijamy jajka i smażymy aż całe białko się zetnie. Solimy i oprószamy świeżo zmielonym pieprzem. Ser obtaczamy w jajku i bułce tartej. Smażymy na patelni z obu stron na rumiano. Podajemy z ulubionymi dodatkami.