Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w chrupiącej bułce. Śniadanie!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35777
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1228
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6082
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35777
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1228
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1765
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6082
        
        
                Składniki
wyciąć dziurę w bułce. Na środek bułki włożyć plasterek roztopionego sera, plasterek pomidorów, zioła, rozbić jajko. wstawić do piekarnika na 7 minut. Umieść ser między kromkami tostowego chleba. Zrób dziurę szklanką. Umieść chleb na patelni. Rozbij jajko na środku i smaż na ogniu pod przykryciem przez 7 minut.