Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka w chrupiącej bułce. Śniadanie!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
wyciąć dziurę w bułce. Na środek bułki włożyć plasterek roztopionego sera, plasterek pomidorów, zioła, rozbić jajko. wstawić do piekarnika na 7 minut. Umieść ser między kromkami tostowego chleba. Zrób dziurę szklanką. Umieść chleb na patelni. Rozbij jajko na środku i smaż na ogniu pod przykryciem przez 7 minut.