Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny pomysł na śniadanie
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 1002
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 166
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 1002
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 166
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Składniki
Rozgrzewamy patelnie. Nalewamy trochę oleju. Na rozgrzana patelnie dać 2 plasterki bekon prostopadle do siebie. Miedzy bekonami wbić jajko . Gdy się trochę przysmazy ulozyc bekon w kolko wokol Jajka .
Na jajko dać posiekana szczypiorek i koperek. Posolic i przyprawic pieprzem. Smazyc do sciecia sie bialka
Bulke pokroic w grube plasterki, dać do naczynia zaroodpornego. Polac olejem i przyprawic vegeta. Dać do piekarnika na jakoś 10 minut w temp.165°C