Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny pomysł na śniadanie
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5352
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 812
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Rozgrzewamy patelnie. Nalewamy trochę oleju. Na rozgrzana patelnie dać 2 plasterki bekon prostopadle do siebie. Miedzy bekonami wbić jajko . Gdy się trochę przysmazy ulozyc bekon w kolko wokol Jajka .
Na jajko dać posiekana szczypiorek i koperek. Posolic i przyprawic pieprzem. Smazyc do sciecia sie bialka
Bulke pokroic w grube plasterki, dać do naczynia zaroodpornego. Polac olejem i przyprawic vegeta. Dać do piekarnika na jakoś 10 minut w temp.165°C