Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak awokado wspaniale komponuje się z jajkiem i suszonymi pomidorami.
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 211
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 211
Składniki
Awokado kroimy na pół. Wyjmujemy pestkę. Każdą połówkę awokado układamy w naczynku do zapiekania. W miejsce po pestce wbijamy jajka. Całość posypujemy przyprawami. Zapiekamy w 180 stopniach C około 8-10 minut, aż białko jajka się zetnie. Podajemy posypane migdałami i listkami kolendry.