Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak awokado wspaniale komponuje się z jajkiem i suszonymi pomidorami.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 349
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 81
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 78
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 59
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2503
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 349
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 81
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 78
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 59
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2503
Składniki
Awokado kroimy na pół. Wyjmujemy pestkę. Każdą połówkę awokado układamy w naczynku do zapiekania. W miejsce po pestce wbijamy jajka. Całość posypujemy przyprawami. Zapiekamy w 180 stopniach C około 8-10 minut, aż białko jajka się zetnie. Podajemy posypane migdałami i listkami kolendry.