Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak awokado wspaniale komponuje się z jajkiem i suszonymi pomidorami.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 145
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 719
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 55
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 145
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 719
Składniki
Awokado kroimy na pół. Wyjmujemy pestkę. Każdą połówkę awokado układamy w naczynku do zapiekania. W miejsce po pestce wbijamy jajka. Całość posypujemy przyprawami. Zapiekamy w 180 stopniach C około 8-10 minut, aż białko jajka się zetnie. Podajemy posypane migdałami i listkami kolendry.