Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny sposób na wykorzystanie dwudniowej bułki. Jak jajko to koniecznie sos Remulada duńska (najlepsza Folwark bo z kawałkami warzyw)
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 961
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1111
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10218
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 961
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1111
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10218
Składniki
Piekarnik nagrzać do około 180 stopni.
Odciąć wierzch bułki, wydrążyć i delikatnie umieścić w bułce jajko (tak, żeby żółtko się nie rozlało).
Zapiec aż jajko będzie ścięte (około 12 minut). Doprawić solą i pieprzem. Posypać szczypiorkiem. Podawać z remuladą duńską (najlepiej Folwark)