Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny sposób na wykorzystanie dwudniowej bułki. Jak jajko to koniecznie sos Remulada duńska (najlepsza Folwark bo z kawałkami warzyw)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 267
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4993
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4850
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44921
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 539
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 267
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4993
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4850
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44921
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 539
Składniki
Piekarnik nagrzać do około 180 stopni.
Odciąć wierzch bułki, wydrążyć i delikatnie umieścić w bułce jajko (tak, żeby żółtko się nie rozlało).
Zapiec aż jajko będzie ścięte (około 12 minut). Doprawić solą i pieprzem. Posypać szczypiorkiem. Podawać z remuladą duńską (najlepiej Folwark)