Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4999
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34415
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2083
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113766
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4999
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34415
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2083
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113766
Składniki
Paprykę kroimy na równe plastry ok 1,5-2cm i smażymy na patelni do środka wkładamy plasterek pieczarki. Jak się zarumienią dodajemy cebulę.
Na drugiej patelni lub woku wstawiamy bekon czyli cieniutkie plasterki boczku.
Wracamy do papryki. Jak wszystko się zarumieni dodajemy suszoną pietruszkę oraz jajko do środka, następnie przyprawy. Całość należy obrócić przed ścięciem się żółtka. Chyba, że wolicie ścięte to wystarczy chwilę dłużej smażyć.
Smacznego