Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7467
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2406
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7467
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2406
Składniki
Odkrawamy wierzch bułki, wydłubujemy środek.
Wykładamy środek bułki boczkiem (można wcześniej podsmażyć go na patelni)
Odkrawamy wierzch bułki, wydłubujemy środek.
Wbijamy jajko, doprawiamy solą i pieprzem.
Wykładamy środek bułki boczkiem (można wcześniej podsmażyć go na patelni)
Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika, pieczemy ok. 10 minu - dopóki jajko się zsiądzie. Obsypujemy posiekanym szczypiorkiem.
Wbijamy jajko, doprawiamy solą i pieprzem.
Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika, pieczemy ok. 10 minu - dopóki jajko się zsiądzie. Obsypujemy posiekanym szczypiorkiem.