Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 455
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5658
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 455
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5658
Składniki
Odkrawamy wierzch bułki, wydłubujemy środek.
Wykładamy środek bułki boczkiem (można wcześniej podsmażyć go na patelni)
Odkrawamy wierzch bułki, wydłubujemy środek.
Wbijamy jajko, doprawiamy solą i pieprzem.
Wykładamy środek bułki boczkiem (można wcześniej podsmażyć go na patelni)
Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika, pieczemy ok. 10 minu - dopóki jajko się zsiądzie. Obsypujemy posiekanym szczypiorkiem.
Wbijamy jajko, doprawiamy solą i pieprzem.
Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika, pieczemy ok. 10 minu - dopóki jajko się zsiądzie. Obsypujemy posiekanym szczypiorkiem.