Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3861
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3844
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 780
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3861
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3844
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 411
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 780
Składniki
Odkrawamy wierzch bułki, wydłubujemy środek.
Wykładamy środek bułki boczkiem (można wcześniej podsmażyć go na patelni)
Odkrawamy wierzch bułki, wydłubujemy środek.
Wbijamy jajko, doprawiamy solą i pieprzem.
Wykładamy środek bułki boczkiem (można wcześniej podsmażyć go na patelni)
Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika, pieczemy ok. 10 minu - dopóki jajko się zsiądzie. Obsypujemy posiekanym szczypiorkiem.
Wbijamy jajko, doprawiamy solą i pieprzem.
Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika, pieczemy ok. 10 minu - dopóki jajko się zsiądzie. Obsypujemy posiekanym szczypiorkiem.