Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1157
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13197
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1157
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13197
Składniki
Odkrawamy wierzch bułki, wydłubujemy środek.
Wykładamy środek bułki boczkiem (można wcześniej podsmażyć go na patelni)
Odkrawamy wierzch bułki, wydłubujemy środek.
Wbijamy jajko, doprawiamy solą i pieprzem.
Wykładamy środek bułki boczkiem (można wcześniej podsmażyć go na patelni)
Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika, pieczemy ok. 10 minu - dopóki jajko się zsiądzie. Obsypujemy posiekanym szczypiorkiem.
Wbijamy jajko, doprawiamy solą i pieprzem.
Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni piekarnika, pieczemy ok. 10 minu - dopóki jajko się zsiądzie. Obsypujemy posiekanym szczypiorkiem.