Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do zawijania, jako element maki, nigiri, sakiewki i rożki. Przepis z książki Sushi, ponad 100 wspaniałych przepisów.
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6211
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 191
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 148
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 284
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 497
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6211
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 191
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 148
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 284
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 497
Składniki
Dodałam składniki do pojemnika do blendowania i lekko rozbiłam trzepaczką- masa nie powinna być napowietrzona, tylko rozbita.
Najlepsza jest kwadratowa patelnia, ale okrągła też daje rade, tylko trzeba odciąć końce omletu. Masę wylewa się, a gdy się zetnie, zawija się ją i dolewa kolejną porcję ciasta, aż do uzyskania pożądanej grubości. Pojedyncze płaty omletu wykorzystuje się zamiast wodorostów, a mniejsze jako sakiewki.
Smacznego :)