Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do zawijania, jako element maki, nigiri, sakiewki i rożki. Przepis z książki Sushi, ponad 100 wspaniałych przepisów.
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 38
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1256648
Tarta serowo-brokułowa to znakomita propozycja na obiad dla dwojga. Warto prz...
Odsłon: 2981
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 38
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1256648
Tarta serowo-brokułowa to znakomita propozycja na obiad dla dwojga. Warto prz...
Odsłon: 2981
Składniki
Dodałam składniki do pojemnika do blendowania i lekko rozbiłam trzepaczką- masa nie powinna być napowietrzona, tylko rozbita.
Najlepsza jest kwadratowa patelnia, ale okrągła też daje rade, tylko trzeba odciąć końce omletu. Masę wylewa się, a gdy się zetnie, zawija się ją i dolewa kolejną porcję ciasta, aż do uzyskania pożądanej grubości. Pojedyncze płaty omletu wykorzystuje się zamiast wodorostów, a mniejsze jako sakiewki.
Smacznego :)