Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3838
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34216
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1623
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113651
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3838
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34216
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1623
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113651
Składniki
Dajemy ser na bułkę lub kromki. Zapiekamy.
W tym czasie robimy jajko sadzone na patelni.
Następnie dajemy jajko na zapiekaną bułkę lub kromki. I polewamy keczupem. Dajemy przyprawy np. sól, pieprz. Smacznego.^^ :)