Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna kanapka (jedna połowa bagietki) posiada 447 kcal, w tym 25g białka, 11g tłuszczy i 63g węglowodanów.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 245
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2510
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1832
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3536
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28554
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 245
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2510
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1832
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3536
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28554
Składniki
Bagietkę przekrój wzdłuż. Cebulę pokrój w kostkę. Pomidory pokrój w plastry. Rozgrzej oliwę z oliwek na patelni i podsmaż cebulę, przez około 3-4 minut. Na bagietkę połóż szynkę, ser, rukolę, pomidora oraz podsmażoną cebulę. Dopraw przyprawami i przykryj drugą połową bagietki. Wstaw do piekarnika na 180 stopni na 10 minut (tak, aby ser się rozpuścił). Przekrój bagietkę na pół.