Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna kanapka (jedna połowa bagietki) posiada 447 kcal, w tym 25g białka, 11g tłuszczy i 63g węglowodanów.
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 53
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2949
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 302
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 52
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 53
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2949
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 302
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 52
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 80
Składniki
Bagietkę przekrój wzdłuż. Cebulę pokrój w kostkę. Pomidory pokrój w plastry. Rozgrzej oliwę z oliwek na patelni i podsmaż cebulę, przez około 3-4 minut. Na bagietkę połóż szynkę, ser, rukolę, pomidora oraz podsmażoną cebulę. Dopraw przyprawami i przykryj drugą połową bagietki. Wstaw do piekarnika na 180 stopni na 10 minut (tak, aby ser się rozpuścił). Przekrój bagietkę na pół.