Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapki, które można zjeść na śniadanie, ale również spokojnie zastąpią nam obiad. Pesto, mortadella, burrata i rukola - to musi się udać! Do takiej kanapki warto wykorzystać jak najlepszej jakości pieczywo.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29216
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2214
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29216
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2214
Składniki
Na oliwie z oliwek smażymy chleb z obu stron do mocnego zarumienienia. Kromki smarujemy pesto i pastą warzywną. Na tym układamy plasterki mortadelli, po pół burraty (rozkładamy ją na całość kromki), oraz rukolę. Górę można jeszcze polać oliwą lub sosem balsamicznym. Podajemy od razu.