Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapki, które można zjeść na śniadanie, ale również spokojnie zastąpią nam obiad. Pesto, mortadella, burrata i rukola - to musi się udać! Do takiej kanapki warto wykorzystać jak najlepszej jakości pieczywo.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 119
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 201
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1275
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 508
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 119
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 201
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1275
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 508
Składniki
Na oliwie z oliwek smażymy chleb z obu stron do mocnego zarumienienia. Kromki smarujemy pesto i pastą warzywną. Na tym układamy plasterki mortadelli, po pół burraty (rozkładamy ją na całość kromki), oraz rukolę. Górę można jeszcze polać oliwą lub sosem balsamicznym. Podajemy od razu.