Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapki, które można zjeść na śniadanie, ale również spokojnie zastąpią nam obiad. Pesto, mortadella, burrata i rukola - to musi się udać! Do takiej kanapki warto wykorzystać jak najlepszej jakości pieczywo.
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4443
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1046
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 462
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3025
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38762
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4443
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1046
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 462
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3025
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38762
Składniki
Na oliwie z oliwek smażymy chleb z obu stron do mocnego zarumienienia. Kromki smarujemy pesto i pastą warzywną. Na tym układamy plasterki mortadelli, po pół burraty (rozkładamy ją na całość kromki), oraz rukolę. Górę można jeszcze polać oliwą lub sosem balsamicznym. Podajemy od razu.