Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon pomidorów w pełni, powinniśmy zjadać ich latem więcej, w różnej postaci, gdyż pomidory są bogate w potas, który jest nam bardzo potrzebny, szczególnie latem. Ja proponuję kanapki z kiełbasą domowego wyrobu, oraz pomidorem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8448
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8448
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Składniki
Kromki chleba kroimy na 4 części, każda część chleba powinna wielkością pasować do plastra kiełbasy i pomidora. Na każdą część kromki chleba układamy plaster kiełbasy i po plastrze pomidora, doprawiamy pieprzem ziołowym. Smacznego!!!