Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta na bazie chudego twarogu i soczystych pomidorów, muśnięta gęstą, kwaśną śmietaną. W sam raz na początek dnia, nawet dla tych, którzy z nabiałem są na bakier ;-) Świetnie smakuje z dowolnym rodzajem pieczywa lub jako dodatek do świeżo ugotowanych, gorących ziemniaków.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9909
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2544
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1684
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 630
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3802
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9909
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2544
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1684
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 630
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3802
Składniki
Pomidory wsadzić do szklanej miseczki i zalać wrzątkiem, aby łatwo było obrać je ze skórki. Po odcedzeniu i obraniu wyciąć gniazda nasienne, pokroić w drobną kostkę. Ser w osobnej misce rozdrobnić widelcem, dodać pokrojone pomidory, śmietanę, delikatnie wymieszać. Doprawić solą i odrobiną pieprzu. Można jeść od razu lub wstawić na godzinę do lodówki, by smaki się przeniknęły.