Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta na bazie chudego twarogu i soczystych pomidorów, muśnięta gęstą, kwaśną śmietaną. W sam raz na początek dnia, nawet dla tych, którzy z nabiałem są na bakier ;-) Świetnie smakuje z dowolnym rodzajem pieczywa lub jako dodatek do świeżo ugotowanych, gorących ziemniaków.
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 21
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 12554
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 21
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 12554
Składniki
Pomidory wsadzić do szklanej miseczki i zalać wrzątkiem, aby łatwo było obrać je ze skórki. Po odcedzeniu i obraniu wyciąć gniazda nasienne, pokroić w drobną kostkę. Ser w osobnej misce rozdrobnić widelcem, dodać pokrojone pomidory, śmietanę, delikatnie wymieszać. Doprawić solą i odrobiną pieprzu. Można jeść od razu lub wstawić na godzinę do lodówki, by smaki się przeniknęły.