Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta na bazie chudego twarogu i soczystych pomidorów, muśnięta gęstą, kwaśną śmietaną. W sam raz na początek dnia, nawet dla tych, którzy z nabiałem są na bakier ;-) Świetnie smakuje z dowolnym rodzajem pieczywa lub jako dodatek do świeżo ugotowanych, gorących ziemniaków.
Chleb cebulowy z gara to niezwykle szybki i prosty w przygotowaniu chlebek. D...
Odsłon: 1103
Pyszny i zdrowy
Odsłon: 50
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 512
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 200
Chleb cebulowy z gara to niezwykle szybki i prosty w przygotowaniu chlebek. D...
Odsłon: 1103
Pyszny i zdrowy
Odsłon: 50
Raz lub dwa do roku gotuję ozorki w sosie albo chrzanowwo - musztardowym, alb...
Odsłon: 512
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 200
Składniki
Pomidory wsadzić do szklanej miseczki i zalać wrzątkiem, aby łatwo było obrać je ze skórki. Po odcedzeniu i obraniu wyciąć gniazda nasienne, pokroić w drobną kostkę. Ser w osobnej misce rozdrobnić widelcem, dodać pokrojone pomidory, śmietanę, delikatnie wymieszać. Doprawić solą i odrobiną pieprzu. Można jeść od razu lub wstawić na godzinę do lodówki, by smaki się przeniknęły.