Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta na bazie chudego twarogu i soczystych pomidorów, muśnięta gęstą, kwaśną śmietaną. W sam raz na początek dnia, nawet dla tych, którzy z nabiałem są na bakier ;-) Świetnie smakuje z dowolnym rodzajem pieczywa lub jako dodatek do świeżo ugotowanych, gorących ziemniaków.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14103
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1629
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16067
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6462
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14103
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1629
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16067
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6462
Składniki
Pomidory wsadzić do szklanej miseczki i zalać wrzątkiem, aby łatwo było obrać je ze skórki. Po odcedzeniu i obraniu wyciąć gniazda nasienne, pokroić w drobną kostkę. Ser w osobnej misce rozdrobnić widelcem, dodać pokrojone pomidory, śmietanę, delikatnie wymieszać. Doprawić solą i odrobiną pieprzu. Można jeść od razu lub wstawić na godzinę do lodówki, by smaki się przeniknęły.