Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta na bazie chudego twarogu i soczystych pomidorów, muśnięta gęstą, kwaśną śmietaną. W sam raz na początek dnia, nawet dla tych, którzy z nabiałem są na bakier ;-) Świetnie smakuje z dowolnym rodzajem pieczywa lub jako dodatek do świeżo ugotowanych, gorących ziemniaków.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 834
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1032
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2071
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 834
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1032
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2071
Składniki
Pomidory wsadzić do szklanej miseczki i zalać wrzątkiem, aby łatwo było obrać je ze skórki. Po odcedzeniu i obraniu wyciąć gniazda nasienne, pokroić w drobną kostkę. Ser w osobnej misce rozdrobnić widelcem, dodać pokrojone pomidory, śmietanę, delikatnie wymieszać. Doprawić solą i odrobiną pieprzu. Można jeść od razu lub wstawić na godzinę do lodówki, by smaki się przeniknęły.