Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki, które najlepiej jeść na słodko. Zamiast karobu można użyć kakao.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29037
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2208
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29037
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2208
Składniki
Wszystkie składniki umieszczamy w misce i mieszamy lub miksujemy na jednolite płynne ciasto.
Porcje ciasta przelewamy na patelnię (najlepiej na taką z teflonem lub powłoką non-stick, wówczas możemy smażyć na suchej patelni bez dodatku tłuszczu).
Smażymy przez kilka minut i podajemy na ciepło lub na zimno z ulubionymi składnikami.