Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki, które najlepiej jeść na słodko. Zamiast karobu można użyć kakao.
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17404
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1092
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6280
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 584
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17404
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1092
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6280
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 584
Składniki
Wszystkie składniki umieszczamy w misce i mieszamy lub miksujemy na jednolite płynne ciasto.
Porcje ciasta przelewamy na patelnię (najlepiej na taką z teflonem lub powłoką non-stick, wówczas możemy smażyć na suchej patelni bez dodatku tłuszczu).
Smażymy przez kilka minut i podajemy na ciepło lub na zimno z ulubionymi składnikami.