Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki, które najlepiej jeść na słodko. Zamiast karobu można użyć kakao.
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 578
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 38
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 101
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 578
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 38
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 101
Składniki
Wszystkie składniki umieszczamy w misce i mieszamy lub miksujemy na jednolite płynne ciasto.
Porcje ciasta przelewamy na patelnię (najlepiej na taką z teflonem lub powłoką non-stick, wówczas możemy smażyć na suchej patelni bez dodatku tłuszczu).
Smażymy przez kilka minut i podajemy na ciepło lub na zimno z ulubionymi składnikami.